O nama

O nama - Studio za web dizajn Intro

O web dizajn studiu Intro

Studio Intro osnovan je 2006. godine i već niz godina uspješno poslujemo s preko 100 klijenata. Kao pravna osoba djelujemo unutar odjela Web tehnologija udruge ANIMI iz Splita.

Naša specijalnost su rješenja za internet poslovanje koja uključuju širok spektar usluga; od osnovnih kao što su izrada web stranica i hosting do aplikacija za web shop - internet trgovinu, online booking - rezervacijske sustave za hotele i apartmane, social networking - izrade društvenih mreža i drugih aplikacija prilagođenih pojedinoj djelatnosti.

Naši klijenti nalaze se na području cijele Hrvatske te se polako počinjemo probijati i na strano tržište.

 

Pri izradi svih web projekata, naglasak stavljamo na nama tri najvažnija čimbenika:

  • funkcionalnost web stranice / portala / aplikacije,
  • prilagođenost web stranica pretraživačima,
  • kvalitetu kompletne usluge

 

Razlozi ZA suradnju s nama:

bullet_plavi1Web stranice radimo u CMS sustavu u kojem Vi samostalno možete administrirati Vaše web stranice, te vršimo besplatnu edukaciju klijenata o korištenju aplikacije za administraciju web stranica.

bullet_plavi1Web stranice radimo na način da je sadržaj odijeljen od dizajna tako kada poželite redizajnirati Vaše web stranice to možete učiniti po cijeni poprilično jeftinijoj od cijene izrade potpuno novih web stranica.

bullet_plavi1Princip po kojem radimo za Vas je 100% bez rizika; suradnju sklapamo tek nakon što vidite i prihvatite naš prijedlog dizajna internet stranice.

bullet_plavi1Stranice ćemo koncipirati na način da postižu dobre rezultate na Googlu, te ih prijaviti na sve najvažnije hrvatske i strane pretraživače.

bullet_plavi1Za naše klijente pripremamo MJESEČNI NEWSLETTER na temu „Kako pisati kvalitetan sadržaj na svojim web stranicama i time privući veći broj posjetitelja“


bullet_plavi1Za Vas ćemo aktivirati korisnički račun GOOGLE ANALYTICS s kojim dobivate svakodnevni uvid u statistiku posjećenosti, ključne riječi i fraze po kojima korisnici pronalaze Vaše web stranice.

 

web-savjetovanje

Pošaljite nam adresu svoje web stranice i dobiti ćete detaljnu evaluaciju vašega weba i odgovor na pitanje "Što bi mi učinili da smo na vašemu mjestu?", te koje su vam sve mogućnosti na raspolaganju kako bi unaprijedili svoju web prezentaciju i poslovanje.

Prijavite se bez obveze!

zasto-ne-sponzor