Web stranice za Vašu tvrtku

Web dizajn paketi - Izrada web stranica

Web dizajn paketi - Izrada web stranica u Joomla CMS-u

1. OSNOVNI WEB DIZAJN PAKET

Izrada web stranica u osnovnom paketu namijenjena je svima koji žele funkcionalne web stranice koje će kvalitetno prezentirati vaše poslovanje i tvrtku. Ovakve web stranice pogodne ukoliko nemate namjeru često nadopunjavati sadržaje na njima, ili se jednostavno time ne želite baviti. Administraciju i daljnje uređenje web stranice tada vršimo mi za vas.

Osnovni paket uključuje:

 • Izrada do 7 podstranica - linkova (npr. O nama, Usluge, Galerija u Flashu, Cjenik, Kontakt forma za upite, Karta lokacije i sl.)
 • 1 Flash animacija
 • Obrada i unos do 50 slika
 • Registracija besplatne web domene .hr
 • Do 20 mail adresa tipa nešto@vašadomena.hr
 • Besplatni hosting za prvu godinu (vrijednost 350,00 kn)

Cijena: 2.750,00 kn* (za plaćanje do 2 rate)


2. WEB DIZAJN PAKET U CMS-u (samostalna administracija stranica)

Ovaj paket namijenjen je svima kojima su web stranice bitan promotivni i prezentacijski alat u poslovanju, te koji žele samostalno administrirati svoje web stranice i raditi na njihovoj visokoj pozicioniranosti na Google-u. Joomla CMS paket Vam također omogućava ostvarivanje znatnih ušteda budući da samostalno možete ubacivati dodatne sadržaje čime se rješavate troškova održavanja. Također, za Google i ostale pretraživače je bitno da se stranice redovito administriraju čime povećavate rejting Vaše stranice i veća je šansa da potencijalni klijent pronađe upravo Vas a ne Vašu konkurenciju.

CMS paket uključuje:

 • Osnovni web dizajn paket (prethodno opisan)
 • CMS aplikaciju koja Vam daje mogućnost za samostalnu administraciju web stranica (unos novih linkova, tekstova, slika i sl.)
 • Upute kako samostalno ažurirati i administrirati web stranice
 • Besplatna aktivacija i upute za samostalno korištenje SEO komponente za bolje pozicioniranje Vaše stranice na Google-u i drugim pretraživačima
 • Besplatni newsletter "Kako unaprijediti Vaše web stranice"

Cijena: 3.750,00 kn* (za plaćanje do 2 rate)

 

Plaćanje na rate: Oba paketa možete platiti na rate i to do 6 mjesečnih rata (u tom slučaju cijena paketa se povećava za 10%).

Dodatne web dizajn usluge pogledajte ovdje!

Izdvajamo neke od naših referentnih radova; za više referenci kliknite na web dizajn reference.

izrada-web-stranica-split-web-dizajn-smile-agency izrada-web-stranica-split-web-dizajn-plesni-centar-split izrada-web-stranica-split-web-dizajn-restoran-arkada izrada-web-stranica-split-web-dizajn-villa-anastazija izrada-web-stranica-web-dizajn-lastovo-prijatelji-lastova

web-savjetovanje

Pošaljite nam adresu svoje web stranice i dobiti ćete detaljnu evaluaciju vašega weba i odgovor na pitanje "Što bi mi učinili da smo na vašemu mjestu?", te koje su vam sve mogućnosti na raspolaganju kako bi unaprijedili svoju web prezentaciju i poslovanje.

Prijavite se bez obveze!

zasto-ne-sponzor