Web stranice za Vašu tvrtku

Web dizajn paketi - Izrada web stranica u Joomla CMS-u

1. OSNOVNI WEB DIZAJN PAKET

Izrada web stranica u osnovnom paketu namijenjena je svima koji žele funkcionalne web stranice koje će kvalitetno prezentirati vaše poslovanje i tvrtku. Ovakve web stranice pogodne ukoliko nemate namjeru često nadopunjavati sadržaje na njima, ili se jednostavno time ne želite baviti. Administraciju i daljnje uređenje web stranice tada vršimo mi za vas.

Osnovni paket uključuje:

 • Izrada do 7 podstranica - linkova (npr. O nama, Usluge, Galerija u Flashu, Cjenik, Kontakt forma za upite, Karta lokacije i sl.)
 • 1 Flash animacija
 • Obrada i unos do 50 slika
 • Registracija besplatne web domene .hr
 • Do 20 mail adresa tipa nešto@vašadomena.hr
 • Besplatni hosting za prvu godinu (vrijednost 350,00 kn)

Cijena: 2.750,00 kn* (za plaćanje do 2 rate)


2. WEB DIZAJN PAKET U CMS-u (samostalna administracija stranica)

Ovaj paket namijenjen je svima kojima su web stranice bitan promotivni i prezentacijski alat u poslovanju, te koji žele samostalno administrirati svoje web stranice i raditi na njihovoj visokoj pozicioniranosti na Google-u. Joomla CMS paket Vam također omogućava ostvarivanje znatnih ušteda budući da samostalno možete ubacivati dodatne sadržaje čime se rješavate troškova održavanja. Također, za Google i ostale pretraživače je bitno da se stranice redovito administriraju čime povećavate rejting Vaše stranice i veća je šansa da potencijalni klijent pronađe upravo Vas a ne Vašu konkurenciju.

CMS paket uključuje:

 • Osnovni web dizajn paket (prethodno opisan)
 • CMS aplikaciju koja Vam daje mogućnost za samostalnu administraciju web stranica (unos novih linkova, tekstova, slika i sl.)
 • Upute kako samostalno ažurirati i administrirati web stranice
 • Besplatna aktivacija i upute za samostalno korištenje SEO komponente za bolje pozicioniranje Vaše stranice na Google-u i drugim pretraživačima
 • Besplatni newsletter "Kako unaprijediti Vaše web stranice"

Cijena: 3.750,00 kn* (za plaćanje do 2 rate)

 

Plaćanje na rate: Oba paketa možete platiti na rate i to do 6 mjesečnih rata (u tom slučaju cijena paketa se povećava za 10%).

Dodatne web dizajn usluge pogledajte ovdje!

Izdvajamo neke od naših referentnih radova; za više referenci kliknite na web dizajn reference.

izrada-web-stranica-split-web-dizajn-smile-agency izrada-web-stranica-split-web-dizajn-plesni-centar-split izrada-web-stranica-split-web-dizajn-restoran-arkada izrada-web-stranica-split-web-dizajn-villa-anastazija izrada-web-stranica-web-dizajn-lastovo-prijatelji-lastova

Zašto surađivati s nama?

 • Web stranice radimo u CMS sustavu u kojem Vi samostalno možete administrirati Vaše web stranice.
 • Web stranice radimo na način da je sadržaj odijeljen od dizajna tako kada poželite redizajnirati Vaše web stranice to možete učiniti po cijeni poprilično jeftinijoj od cijene izrade potpuno novih web stranica.
 • Princip po kojem radimo za Vas je 100% bez rizika; tek nakon što prihvatite naš prijedlog dizajna web stranice i vidite što dobivate za svoj novac sklapa se suradnja.
 • Vršimo besplatnu edukaciju klijenata o korištenju aplikacije za administraciju web stranica.
 • Stranice ćemo koncipirati na način da postižu dobre rezultate na Googlu, te ih prijaviti na sve najvažnije hrvatske i strane pretraživače i imenike (Google,Yahoo, MSN, Pogodak, T-portal itd.)
 • Za naše klijente pripremamo MJESEČNI NEWSLETTER na temu „Kako pisati kvalitetan sadržaj na svojim web stranicama i time privući veći broj posjetitelja“
 • Za Vas ćemo aktivirati korisničkiračun GOOGLE ANALYTICS s kojim dobivate svakodnevni uvid u statistiku posjećenosti, ključne riječi i fraze po kojima korisnici pronalaze Vaše web stranice.

Postupak izrade web stranica

Kako bi našim klijentima i svim posjetiteljima naše web stranice približili postupak izrade web stranica, isti smo opisali u par jednostavnih koraka:

1. Registracija domene

Domena označava ime vaše web stranice, npr. www.vaša-domena.hr.
 • ukoliko ste pravna osoba (obrt, poduzeće, udruga, zadruga i sl.) imate pravo na besplatnu domenu ekstenzije „.hr“. 
  Jednom registrirana, domena je u trajnom vlasništvu pravne osobe koja ju je registrirala. Raspoloživost vaše željene domene i postupak registracije možete doznati ovdje...
 • svi ostali (uključujući i pravne osobe) mogu zakupiti bilo koju slobodnu domenu ekstenzije .com, .net, .org, .info i td. 
  Raspoloživost željene domene možete provjeriti ovdje...
*Usluga registracije domene uključena je u naš paket izrade web stranica.

2. Web dizajn - Izrada web stranice

Web stranice je moguće izraditi u različitim tehnologijama kao što su PHP i HTML i sl., međutim, studio Intro u svom radu korisiti isključivo CMS sustav Joomla.
 • CMS (Content Management System) predstavlja sustav za upravljanje sadržajem koji daje  korisnicima mogućnost jednostavnog unosa, uređivanja i objavljivanja sadržaja na web stranicama. Administracijsko sučelje je pritom dostupno samo vlasnicima web stranice koji uz pomoć korisničkog imena i lozinke mogu u svakom trenutku ući u administraciju web stranice i promijeniti bilo koji dio sadržaja (izmjeniti postojeći  ili dodati novi tekst, sliku i sl.), naravno uz pretpostavku da ste priključeni na internet.
  CMS sustav je naročito prikladan za web stranice čiji se sadržaji često nadopunjuju, međutim, danas rijetko koje web stranice nije potrebno redovno ažurirati, a pogotovo i iz razloga što Google i drugi pretraživači „vole“ stranice koje se redovito ažuriraju i takve bolje pozicioniraju među rezultatima pretraživanja.
  Joomla predstavlja najrašireniji CMS sustav u svijetu, u Hrvatskoj ga koristi veliki broj firmi koje pružaju usluge web dizajna iz razloga što je besplatan, pouzdan i daje mogućnost stalne nadogradnje i unapređenja.
cms-sustav-joomla-izrada-web-stranica

Također, kako bi kasnije Vi samostalno mogli koristiti Joomlu nije potrebno da imate posebno znanje iz web dizajna. Dovoljno je da se znate korisiti primjerice Microsoft Word-om, budući da je sučelje za uređivanje web stranice indentično onome od Word-a.

Kako bi Vam izašli u susret, studio Intro je kreirao posebna pokazna videa za samostalno održavanje web stranice te je edukacija korištenja Joomle uključena u cijenu izrade web stranica. Sa stranicama dobivate šifre za pristup administracijskom sučelju ili administraciju možete prepustiti nama po vrlo povoljnim cijenama.
Jednom kada poželite redizajnirati Vaše web stranice, to možete učiniti kod nas po cijeni koja je više nego upola jeftinija od cijene izrade kompletnih novih web stranica.

3. Hosting - Zakup servera i smještaj stranica na server

Hosting označava smještaj vaše web stranica na web server, tako da su iste dostupne svima koji pregledavaju Internet.
Nakon što je napravljen prijedlog dizajna web stranice i Vi ga prihvatite, stranice se do kraja pune sadržajem (Vašim tekstovima, slikama...) te ih zgotovljene prebacujemo na registriranu domenu i smještamo na server .
 • Godišnji hosting paket za jedne standardne web stranice kod nas dođe 350,00 kn godišnje.
 • U cijenu izrade web stranice uključen je godišnji hosting za prvu godinu.
Sada su Vaše stranice aktivne i dostupne svima koji pretražuju internet.
Također, za Vas ćemo otvoriti i mail adrese s imenom Vaše domene npr. info@vašadomena.hr.

4. Prijava web stranica na pretraživače

Kako bi se stranice što bolje pozicionirale na Google-u i drugim pretraživačima, preporučuje se iste prijaviti na sve relevantne web-tražilice i web-imenike (Google, Yahoo, MSN, Iskon, www.hr,  t-portal, skretnica.com itd).
Prijava na pretraživače je uključena u cijenu našeg web dizajn paketa.

web-savjetovanje

Pošaljite nam adresu svoje web stranice i dobiti ćete detaljnu evaluaciju vašega weba i odgovor na pitanje "Što bi mi učinili da smo na vašemu mjestu?", te koje su vam sve mogućnosti na raspolaganju kako bi unaprijedili svoju web prezentaciju i poslovanje.

Prijavite se bez obveze!

zasto-ne-sponzor