Internet trgovina - Web Shop aplikacija

I Vi možete krenuti u online business i ponuditi svoje proizvode putem interneta. Online trgovina omogućuje Vam da otvorite web dućan koji radi 365 dana u godini od 0-24h te koji je dostupan na području cijele Hrvatske i šire.

Globalizacija i razvoj tehnologije omogućuje Vam da osim klasičnih načina plaćanja proizvoda i usluga, vrlo povoljno ponudite i mogućnost plaćanja kreditnim karticama online.
Pomoću sustava autorizacije kreditnih kartica Vaša internet trgovina može ponuditi svojim kupcima široku lepezu sigurnog online plaćanja proizvoda i usluga.

Istraživanja su pokazala da kupci kad se odluče za kupnju nekog proizvoda preferiraju cijeli proces kupovine i plaćanja odmah realizirati, što čini sistem autorizacije kreditnih kartica pravim rješenjem.

Za one koji žele proširiti svoje poslovanje i na web trgovinu pripremili smo paket INTRO WEB SHOP koji obuhvaća cjelokupno rješenje po principu 'ključ u ruke'.


INTRO WEB SHOP PAKET uključuje:

web-shop-paket.jpg
  • internet web shop aplikacija - kreacija online trgovine*
  • dizajn aplikacije da odgovara vizualnom indentitetu vaše tvrtke
  • unos glavnih kategorija proizvoda te educiranje klijenata kako mogu samostalno  uređivati svoj web shop.

    CIJENA: već od 6.980,00 kn

*Integracija sistema za online autorizaciju kreditnih kartica dodatno se naplaćuje.

internet trgovina - reference
pošaljite nam upit!

web-savjetovanje

Pošaljite nam adresu svoje web stranice i dobiti ćete detaljnu evaluaciju vašega weba i odgovor na pitanje "Što bi mi učinili da smo na vašemu mjestu?", te koje su vam sve mogućnosti na raspolaganju kako bi unaprijedili svoju web prezentaciju i poslovanje.

Prijavite se bez obveze!

zasto-ne-sponzor