×

Upozorenje

JUser: :_load: Nije moguće učitavanje korisnika sa ID: 62

Kako napraviti Facebook stranicu - video upute

    

{youtube}LX6ATejMEOw|640|360|{/youtube}

 

 

Kako napraviti facebook stranicuKako biste napravili Facebook stranicu kliknite na www.facebook.com...ali nemojte biti logirani na svoj profil. Ako ste logirani odlogirajte se kako biste došli na početnu stranicu facebooka i zatim...

1. U donjem desnom kutu kliknite na "Napravi stranicu"


 

Kako izabrati kategoriju za svoju facebook stranicu1. Označite "Domaća poslovna djelatnost" ako želite napraviti facebook stranicu za tvrtku (ili drugu kućicu ako želite napravit za brand, proizvod...)

2. U naziv stranice napšite ime svoje tvrtke, i pomogućnosti glavnu djelatnost s kojom se bavite...(pošto Google indeksira Facebook stranice, u naslov je dobro staviti glavne ključne riječi i fraze po kojima želite da vam facebook stranica bude optimizirana u Googlu...ali nemojte sad pretjerivati...:)

3. Označite kućicu da ste i službeni predstavnik tvrtke te kliknite na "kreiraj službenu stranicu"

 


login podaci za kreirati facebook stranicu

 

1. Ukoliko već imate Facebook profil, označiti ćete prvu kućicu, dok ako nemate, označite drugu kućicu...

2. Ukoliko nemate Facebook profil ispuniti ćete ponuđene kućice, nakon čega ćete kreirati svoj osobni Facebook profil, i Facebook stranicu za svoju firmu.

3. ukoliko već imate Facebook profil, označiti ćete prvu kućicu, nakon čega će vam se otvoriti ovaj prozorčić gdje ćete upisati svoj mail i lozinku...i na kraju kliknite "prijavi se" 


Kako promjeniti logo i urediti svoje facebook stranice

 

1.    I VOILA...napravili ste svoj stranicu (priznajte da niste mislili da će biti ovako lako:)....Ukoliko želite usnimiti svoj logo za svoju stranicu, pređite mišem preko slike (ovog upitnika) i pojaviti će vam se ikonica "Promjeni sliku" na koju onda kliknite

NAPOMENA: Facebook vam dopušta da vaš logo bude veličine 200*600px, i zato iskoristite tu mogućnost da napravite logo sa što više informacija...da korisnici kad dođu na vašu Facebook stranicu odmah znaju što će tamo naći i čime se vaša firma bavi, i koje usluge nudite.

2. Nakon što ste promjenili logo, kliknite na "Uredi Stranicu", te obavezno upišite kontakt podatke, info, mail, web stranicu....kako bi vas klijenti mogli što lakše kontaktirati...

Eto....toliko u ovom videu, ideja je bila samo da vam ukratko pokažemo kako sami možete kreirati svoju Facebook stranicu, a u idućim video uputama ćemo više o detaljima i mogućnostima koje vam se pružaju na Facebooku...

Želimo vam ugodan dan, i slobodno komentirajte ispod ako imate kakvih pitanja ili vam treba dodatna pomoć.

Read 58294 times Last modified on Ponedjeljak, 19 Studeni 2012 18:33

web-savjetovanje

Pošaljite nam adresu svoje web stranice i dobiti ćete detaljnu evaluaciju vašega weba i odgovor na pitanje "Što bi mi učinili da smo na vašemu mjestu?", te koje su vam sve mogućnosti na raspolaganju kako bi unaprijedili svoju web prezentaciju i poslovanje.

Prijavite se bez obveze!

zasto-ne-sponzor